X
Share

Kontakt

Hack Kampmanns Plads 1, st. tv.
8000 Aarhus C

info@taekkerrealestate.dk

+45 86 19 18 44

Kontakt Tækker ejendomme

Kontakt tækker real estate´s medarbejdere

Rasmus Bach

Rasmus Bach

Jeg er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet inden for ejendomsbranchen på flere niveauer siden 1999 både som ejendomsmægler og medindehaver indenfor ejendomsmæglerkæden EDC, Jeg har været ansat i Tækker siden 2008 hvor jeg bl.a. har ansvaret for virksomhedens salg og udlejning. Med mine mere end 20 års erfaringer fra ejendomsbranchen og ballast fra ca. 3 år i forsvaret, favner og agerer jeg bredt i ejendomsbranchen. Jeg er født og opvokset i Aarhus og bor i et nybygget hus i Skødstrup sammen med min kone Mette og vores 3 fælles børn. I fritiden elsker jeg at rejse, nyde sommerhusture, opsøge gourmetoplevelser rundt om i Danmark og dyrker motion på cyklen, i løbeskoene eller blot en gåtur i naturen.

Bianca Tatjana Andersen

Bianca Tatjana Andersen

Jeg kommer med en baggrund fra ejendomsmæglerbranchen hvor jeg siden 2007 har været ansat ved EDC. Jeg er uddannet finansøkonom efterfulgt af uddannelsen til ejendomsmægler. Ved Tækker Group sidder jeg til dagligt og varetager udlejning og salg af virksomhedens private boliger. Min passion har altid ligget i formidling af fast ejendom hvor jeg igennem årene har opnået en stor indsigt i såvel køb og salg heraf. Jeg interesserer mig i høj grad for boliger – dens arkitektur og indretning. Jeg bor til dagligt i Skanderborg med min kæreste og vores to små piger.

Louise Faaborg Enevoldsen

Louise Faaborg Enevoldsen

Jeg er uddannet kosmetiker og har arbejdet i forskellige hudplejeklinikker, welness og spa steder over den sidste år række.
Der igennem har jeg erhvervet stor erfaring med kundepleje og service heraf.
I 2015 valgte jeg at søge andre veje, og  grundet min interesse for boliger og dets arkitektoniske udtryk, startede jeg her ved Tækker hvor jeg er ansat som salgs og udlejningsassistent.
Her er jeg blandt andet med til formidling af udlejning og salg af virksomhedens private ejendomme.

Mette Kyster

Mette Kyster

Jeg er uddannet Finansøkonom og efterfølgende Ejendomsmægler. Min erhvervserfaring har jeg fra Nybolig, hvor jeg har arbejdet som ejendomsmægler i 3 år efterfulgt af en stilling som konsulent på Nybolig kædens hovedkontor, hvor jeg i 7 år har supporteret kædens mæglerforretninger fagligt og forretningsmæssigt. Derefter har jeg arbejdet 2 år som Forsikringsrådgiver hos Topdanmark, men min store interesse for formidling af fast ejendom har trukket mig tilbage til ejendomsbranchen. Hos Tækker er min primære opgave at varetage salg og udlejning af virksomhedens ejendomme.   

Julie Ostenfeldt Pedersen

Julie Ostenfeldt Pedersen

Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i ejendomshandel i 2005 ved EDC kæden og har siden arbejdet i ejendomsbranchen – både inden for bolig og erhverv. I 2010 blev jeg ansat hos Tækker til at varetage udlejningen og salget af virksomhedens private boliger. Min primære opgave er at hjælper potentielle kunder og rådgive dem i forhold til ønsker og behov, når de skal finde sig et nyt hjem.

Eva Langberg

Eva Langberg

Jeg er uddannet i ejendomsbranchen som kontorassistent ved EDC AROS i 2005. Jeg har sidenhen arbejdet 12 år i Estate Lystrup som ansvarlig for forretningens daglige drift og som vurderingskonsulent for Totalkredit. Min primære opgave hos Tækker er at varetage salg og udlejning af virksomhedens ejendomme.